Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv
  Ide kérném az oldallal, az oldalon írt anyagokkal kapcsolatos összes véleményt. Kultúrált módon ha kérhetem. Hozzászólás írásához az "Új hozzászólás" részhez gorgess le! Ezek után add meg Neved/Beceneved, hozzászólásod címét és írd le amit szeretnél! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

(Egy csordaköltő..., 2013.01.11 12:18)

Sziasztok! Nagyon tetszik az oldal! Sok hasznos infót találok itt. Biztos visszajövök később is. Amúgy ajánlom mindenkinek a http://www.hikk-a.eoldal.hu/ oldalt ha egy kis humorra vágyik. Sok-sok forgatókönyv és játékok is megtalálhatók itt!! Hajrá! Csak böngésszétek és írjatok nyugodtan hideget-meleget!! :)

csikocsicsocsogeny@gmail.com

(Csikocsi Csőcsögény, 2011.08.25 20:39)

Szia! Nagyon jó az oldi!! Nagyon meghatott Gorgó története! Gratulálok szépen fogalmaztál! Ajánlom figyelmetekbe a http://www.csikocsicsocsogeny.eoldal.hu/ -t! Nagyon jóóóó!! ;)

Annának!

(szerk: Dorina, 2011.06.27 07:02)

Nagyon örülök a véleményednek, köszönöm szépen. Hát igen, néha én sem értem az embereket, de ez már csak így van. Most már jó sora van, nagyon vigyázunk rá, azt hiszem jól bánunk vele és ilyen többet nem fordul elő vele. Reményeim szerint nem lesz már több gazdája. :)

Dorina

vélemény

(Anna, 2011.06.10 20:18)

Szia!
Nagyon meghatott Gorgó története és örülök hogy gondját viselted =) Igazából nem értem hogy a régi tulajdonosa miért bánt így vele ha úgy volt hogy eladja nektek...Helyében én inkább azzal foglalkoznék hogy szépitgessem és egészségesen tartsam mert rossz állapotban lévő lovat nem hogy olcsón,ingyen se veszik.Remélem,te soha nem fogsz így bánni vele.
Kívánok nektek sikereket!
Anna

Tündének!

(szerk, 2011.05.28 21:57)

Kedves Tünde!
Köszönjük szépen amit írtál és neked is sok sikert kívánunk! :-)

fajanko@citromail.hu

(Lovas Tünde, 2011.05.24 13:35)

Kedves Gorgó-csapat!
Csodálatos emberek vagytok! Mindenkinek így kellene hozzáállni az élethez! Én és a barátaim is hasonló szellemben szeretnénk tevékenykedni a magánon túl a társadalmi szférában is (pl. természetvédelmi,hagyományőrző táborokat tartani gyerekeknek - hogy megtanulják tisztelni egymást és minden élőt, minden értéket).
Csak így tovább az élet minden területén!
Tegyük együtt jobbá a világot!

Minden jót kívánva Nektek: Tünde

kocos012@citromail.hu

(Szandra, 2010.04.20 20:36)

Hát igen.:)
én nagyon szívesen olvastam el Gorgó történetét,és külön izgalmas volt hogy én át is élhettem.:)Én is láttam Gorgó rehabilitációját és mivel ugyanarról a helyről jöttünk és most is egy lovardába vagyunk tanusíthatom hogy minden igaz ami ide le van írva!Dorina,Gorgó...remélem sok sikeretek lesz még!Örülök hogy ismerhetlek titeket!:D és mindenkinek ajánlom a Milton farmot!